Knallend de zomer in met Passionata by Chantelle

Passionata by Chantelle SS22 badmode

Passionata by Chantelle introduceert een frisse, kleurrijke collectie van badmode. Gloednieuwe prints en modellen wakkeren dat zomergevoel weer aan na een donkere winter. Met de nieuwe lijnen Ella, Jaia en Liz zorgt Passionata by Chantelle nu al voor een spetterende zomer.

De nieuwe collectie is naast kleurrijk ook verantwoord. Alle producten in de badmode collectie van Passionata by Chantelle dragen vanaf nu het OEKO-TEX certificaat. Daarboven heeft meer dan de helft van de stuks het Bluesign label, dat milieuvriendelijke productie garandeert.


Ella: een moderne klassieker

Met Ella presenteert Passionata by Chantelle haar nieuwe must-have van het seizoen. De vichy print voelt retro aan, maar is modern door het mix & match potentieel. Een knipoog naar Brigitte Bardot in de sixties.


Jaia: zonnig en fris

De Jaia lijn brengt een perfecte kleurencombinatie voor een stralende zomer. Met de fleurige bloemenprint en retro cut, siert Jaia alle lichaamstypes.


Liz: ideaal voor een zomers uitje

Liz is perfect voor een uitstapje naar zee. Door het geribde materiaal, kan de bikini of het badpak ook gedragen worden als top, met een jeansshort of oversized hemd. Het cut-out badpak zorgt voor een moderne toets.


Voor meer SS22 Passionata by Chantelle badmode packshots, klik hier.

Voor meer SS22 Passionata by Chantelle badmode campagnebeelden, klik hier.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Passionata by Chantelle

Sinds 1988 ontwerpt Chantelle onweerstaanbare lingerie collecties voor alle vrouwen, waaronder vele must-haves die voor hen onmisbaar zijn geworden. Met Passionata by Chantelle richten ze zich meer tot de moderne, speelse, zelfverzekerde, sexy vrouwen met een al dan niet ondeugend kantje. Passionata is een label met een actuele attitude. Het vangt de stijl en de mentaliteit van vandaag. Daarnaast richt het merk zich op het uitdrukken van een gevoel van vrijheid en een gevoel van waarheid, in harmonie met zijn tijd.

Neem contact op met

Sovedam Frankrijklei 65 2000 Antwerpen

chantelle.com