Lingerietrend: Understated sexy

FW23 nieuwigheden Passionata by Chantelle

Laat Passionata by Chantelle je dit najaar meenemen op een verleidelijke roadtrip vol avontuur en opwinding, met de nieuwe collecties: Rebecca, Romane en Rodeo. Deze collecties belichamen zelfexpressie en sensualiteit, en zijn gedurfd in hun ontwerpen. Laat onderstaande lingerie je gidsen op een spannend avontuur van stijl en verleiding.

'Rebecca'

Rebecca is de nieuwe verfijnde lijn van Passionata by Chantelle, gemaakt van een kenmerkend kant dat strakke lijnen en bloemmotieven combineert. De sensuele stijl en de gestructureerde bandjes zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Rebecca is verkrijgbaar in twee kleuren: diep zwart en vurig rood.

'Romane'

Romane is de nieuwe dagelijkse lijn van Passionata, herkenbaar aan het speelse tule met hypnotiserende golfjes. Maar de collectie beperkt zich niet tot lingerie - ze omvat ook een stijlvol hemdje en een comfortabele short. Romane is een veelzijdige lijn die perfect is voor elke dag, waarbij stijl en comfort hand in hand gaan.

'Rodeo'

Ontdek de verleidelijke nieuwe lijn van Passionata, genaamd Rodeo. Deze collectie combineert opvallend grafisch kant met speelse stoffen voor een verrassend contrast en een eigentijdse uitstraling. Verkrijgbaar in verschillende stijlen, waaronder een adembenemend bodysuit met een dubbel decolleté. Een leuk detail: de bandjes zijn voorzien van de merknaam. Laat je verleiden door de speelse charme van Rodeo.


Voor meer FW23 Passionata by Chantelle lingerie beelden, klik hier.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Passionata by Chantelle

Sinds 1988 ontwerpt Chantelle onweerstaanbare lingerie collecties voor alle vrouwen, waaronder vele must-haves die voor hen onmisbaar zijn geworden. Met Passionata by Chantelle richten ze zich meer tot de moderne, speelse, zelfverzekerde, sexy vrouwen met een al dan niet ondeugend kantje. Passionata is een label met een actuele attitude. Het vangt de stijl en de mentaliteit van vandaag. Daarnaast richt het merk zich op het uitdrukken van een gevoel van vrijheid en een gevoel van waarheid, in harmonie met zijn tijd.

Neem contact op met

Sovedam Frankrijklei 65 2000 Antwerpen

chantelle.com