Passionata by Chantelle SS22: De ziel van de zee

In het nieuwe SS22 seizoen verkent Passionata by Chantelle de oceaan. Van de patronen van zeeschelpen, tot elegante vormen geïnspireerd op de golven en getijen - net als eb en vloed erkent Passionata by Chantelle ​ de steeds veranderende tijden waarin we ons bevinden.

De beelden van dit seizoen brengen ons naar een slaapkamersetting, waar Passionata by Chantelle een cast van inspirerende jonge vrouwen samenbracht om samen te dromen over morgen. Samen stellen zij drie nieuwe lijnen uit de SS22 collectie voor: Naïs, Neela en Nolie.

Naïs is Passionata by Chantelles nieuwste lijn voor elke dag, gemaakt van een zachte, comfortabele mesh die ervoor zorgt dat de stuks volledig onzichtbaar zijn onder kledij. Naïs wordt gemaakt van gerecycleerde materialen en is beschikbaar in zwart, dune en lederkleur.

In een meer gedurfde stijl, introduceert Passionata by Chantelle Neela, met verschillende laagjes kant die zorgen voor een tweekleurig effect. De fancy bandjes en elastische middenrifband geven de beha's een moderne, vrouwelijke look. Ook deze lijn is gemaakt van gerecycleerde materialen, die superzacht en comfortabel zijn. Neela komt in zwart/groen en zachtroze kleuren.

Nolie is het perfecte evenwicht tussen alledaags comfort en een elegante vrouwelijkheid, dankzij de geribde stof en het delicate kant. De nieuwe lijn wordt gemaakt van duurzame materialen. De moderne cuts bieden een optimaal comfort tot de F-cup. Nolie is verkrijgbaar in wit en zachtroze.


Voor alle Passionata by Chantelle campagnebeelden en packshots, klik hier.

Ontdek de volledige SS22 collectie in het online lookbook.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Passionata by Chantelle

Sinds 1988 ontwerpt Chantelle onweerstaanbare lingerie collecties voor alle vrouwen, waaronder vele must-haves die voor hen onmisbaar zijn geworden. Met Passionata by Chantelle richten ze zich meer tot de moderne, speelse, zelfverzekerde, sexy vrouwen met een al dan niet ondeugend kantje. Passionata is een label met een actuele attitude. Het vangt de stijl en de mentaliteit van vandaag. Daarnaast richt het merk zich op het uitdrukken van een gevoel van vrijheid en een gevoel van waarheid, in harmonie met zijn tijd.

Neem contact op met

Sovedam Frankrijklei 65 2000 Antwerpen

chantelle.com